in

Sija na sve strane: Kako vam se sviđa novi imidž pjevačice

Sija na sve strane: Kako vam se sviđa novi imidž pjevačice
Slatka-Tajna.Eu
Sija na sve strane: Kako vam se sviđa novi imidž pjevačice

Došlo je ljeto, a sa njime i jarke boje koje su se i ove sezone vratile na velika vrata, da budu sastavni dio svake ljetnje odjevne kombinacije. Tako i lijepa pjevačica, Ana Kokić nije ostala imuna na njihovu čar i efekat koji imaju kada se kao detalj uklope sa urbanim stilom kojem se pjevačica u posljednje vrijeme okrenula.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

Ljeto je za nju, kao i za njene kolege radno doba godine, tokom kojeg se radi i nastupa širom regiona, Od njenog nezaboravnog i zapamćenog učešća u muzičkom programu “Tvoje lice zvuči poznato”, u kojem je sva raskoš i volumen njenog glasa došao do izražaja, pjevačica je dobila novo ruho.
U pomenutom takmičenju je pored vokalnih sposobnosti za koje se nije toliko znalo, iako je ona godinama prije toga bila poznata javnosti, prvo kao članica benda Energija, čiji se hitovi iz 90-tih i danas pjevaju, zatim kao samostalni izvođač, ovdje je njen glas i muzičko – scenski performans dobilo potpuni oblik.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Osim poslovnih obaveza, ona je neko ko je od početka njene karijere išao u korak sa modnim trendovima, ali je u posljednje vrijeme svoj stil promijenila i dodala mu dašak urbanosti i spajanja različitih stilova. Što je upravo i pokazala objavom na društvenoj mreži Instagram u kadru sa ispletenim bokserskim pletenicama, u kojima je upletena drečavo žuta traka, koja ide u potpuno istoj kombinaciji ajlajnera koji predstavlja pravi šik, svježi i drugačiji izgled, idealan za ponijeti u toplim, ljetnjim noćima.

(express/gloria)

The post Sija na sve strane: Kako vam se sviđa novi imidž pjevačice appeared first on Express.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Cazinjani Sulejman Velicanstveni i policajac

Ima li u Xavijevim planovima Pjanića? Španci donose odgovor

Ima li u Xavijevim planovima Pjanića? Španci donose odgovor