in

VELIKA BRITANIJA: BH DOPUNSKA ŠKOLA LONDON ISPRATILA 29-TU GENERACIJU

Slatka-Tajna.Eu

Sa ponosom možemo reći da je 29-ta generacija učenika bosanskohercegovačke dopunske škole Victoria London uspješno završila školsku godinu te primila uvjerenja i svjedočanstva. Još jedno druženje mladih Bosanaca i Hercegovaca i njihovih roditelja ostavilo je trag pozitivne energije koja je probudila osjećaj važnosti znanja maternjeg jezika.

Đaci su recitovali pjesmice posvećene školi i učiteljima, i tako se zahvalili učiteljima od kojih su tokom i ove godine učili o domovini, jeziku, kulturi, istoriji i geografiji.

Učitelji Semira Jakupović i Sedin Šahman su prisutnima predstavili rad škole, program i druge vannastavne aktivnosti u kojima škola Londona učestvuje u toku godine. Posao koji nije nimalo lagan, ali koji sa zadovoljstvom rade jer rade za budućnost djece da znaju ‘Bosanski jezik’.

Atmosfera je bila odlična, uz druženje, igru djece i lijepu priču dali smo pečat jednoj školskoj godini.
Poslije formalnog dijela programa, druženje je nastavljeno u St James Parku do večernjih sati.

Hvala svima koji ste došli i upriličili današnji dan. Bravo djeco, idemo dalje sa novom generacijom đaka od septembra 2022 godine.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Bosna i Hercegovina u srcu u centru Londona!

http://bosniauknetwork.org/29-ta-generacija-ucenika-bh-dopunske-skole-london-uspjesno-zavrsila-skolsku-godinu/?preview_id=8060&preview_nonce=b68eada194&_thumbnail_id=8061&preview=true

BH Community UK


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Isak Šabanović pati zbog raskida: Iscrpljen sam, moram da se sklonim

Zašto jezik ponekad svrbi nakon nekog voća iako niste alergični