in

Ana Bekuta presijekla: Dosta joj je tuge, hoće malo da živi

Ana Bekuta presijekla: Dosta joj je tuge, hoće malo da živi
Slatka-Tajna.Eu

Ana Bekuta konačno pokazuje da joj se živi. Od smrti njenog partnera Milutina Mrkonjića prošlo je skoro sedam mjeseci, pa je pjevačica uz pomoć podrške svojih unuka i prijatelja odlučila da se trgne i umjesto da stalno misli na svoj bol i gubitak, nastavi da živi. Počela je zdravo da se hrani, vraća liniju, ali više se i druži i posjećuje bliske ljude, što do skoro nije činila.

– Iza Ane je baš težak period. Imala je faze kad je samo sjedila, ležala i gledala u jednu tačku. Kažu da vrijeme liječi sve, a to vidim i po njoj, kao da je naučila da živi sa tim bolom koji nosi u sebi, a da opet ima i volju za životom. Mrka je i dalje njena ljubav, u njenom je srcu, zna i da je čuva sa onog svijeta i da se raduje što ona lijepo izgleda i što je zdrava – kaže Anin prijatelj i dodaje:

– Na Grandu se neke kolege čude, kako odjenom izgleda tako lijepo, a stvarno, na svakom snimanju na njoj je nova garderoba, izuzetni komadi, po poslednjoj modi, ekstravagantne tašne… Ma izgleda fantastično. Izgubila je 12 kilograma i sve joj odlično stoji, a redovno ide na razne tretmane za njegovanje kože. Unuka je u tome mnogo podržava, a sada je i Ani počelo da prija što tako lijepo izgleda – završava Anin prijatelj.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(express/svet)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Banana čizkejk

Banana čizkejk

Ponos na Balkanu: Povorke od Sarajeva do Prištine uoči EuroPride u Beogradu

Ponos na Balkanu: Povorke od Sarajeva do Prištine uoči EuroPride u Beogradu