in

JANJUŠ NE ŽELI DA BUDE S NJOM: Maja Marinković otkrila sve o odnosu s Janjušem

Slatka-Tajna.Eu

U toku emisije Izbacivanja, bivša zadrugarka Sandra Čarprić je riješila da otkrije nove detalje sukoba sa Majom Marinković i Markom Janjuševićem Janjušem.

Ona je, također, navela da je svoju ljutu suparnicu vidjela kako konzumira nedozvoljene supstance, što je Maju dodatno razljutilo.

Maja se momentalno oglasila i osula paljbu po Sandri i uzvratila na sve navode koje je pjevačica iznijela.

Što se tiče ove bolesnice, psihopate, opterećene sa mnom, mojim likom i djelom, što se da primijetiti, sve ovo radi iz nemoći, jer je odbijena. Meni je žao, ali ja nisam kriva što Janjuš neće da bude sa njom, njihov odnos mene ne zanima, ali ne znam zašto mene miješa u cijelu tu priču. Za ove laži koje iznosi ce biti tužena! Djevojka je očigledno psihički poremećena. Želi reklamu preko mog imena, sve vam govori o tome što je mene pozvala na njen rođendan, na koji naravno nisam otišla, niti imam šta da tražim tamo sa takvim profilom ličnosti – govorila je Maja.

Muka mi je više od ove priče, jadna je, da dalje ne može. Ja znam da Jaško boli, ali isto tako ja nisam kriva što sam ja kao što je već rekao INSTITUCIJA za ovu seljančuru iz ruralnih sredina. Dalje se ne bih bavila ovom temom, vidimo se na sudu za ovakve lažne dezinformacije koje je iznijela. Toliko o tome… – nastavila je Marinkovićeva, pa dodala:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Vidi se po njenim pokretima i gestikulacijama da ne može da poveže jednu rečenicu, da je vidno drogirana i otečena od alkohola. Strašno za jednu mladu djevojku. Ne znam šta bih dalje rekla na to.

(Express/Pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Đoković odradio trening na Vimbldonu

Preporuka vozačima kamiona