in

MIROSLAV ILIĆ ZABRANIO IZVOĐENJE SVOJIH PJESAMA: Neprofesionalnost čelnika “Granda” dovela do veta

MIROSLAV ILIĆ ZABRANIO IZVOĐENJE SVOJIH PJESAMA: Neprofesionalnost čelnika “Granda” dovela do veta
Slatka-Tajna.Eu

Miroslav Ilić posljednje dvije decenije medijsko pojavljivanje sveo je na minimum. Umjesto intervjua i televizijskih gostovanja, o njemu su govorile njegove pjesme i hitovi koje su, pored njega, uglavnom pjevali takmičari muzičkih šou-programa, a najviše učesnici „Zvezda Granda“. No, Miroslav je riješio da zabrani izvođenje svojih hitova u emisijama „Grand produkcije.

Iako bi mnogi pomislili da se Ilić na korak da zabrani izvođenje svojih pjesama u „Zvezdama Granda“ odlučio zbog privatnog odnosa sa Lepom Brenom, koja je čitavu deceniju uključena u skandal oko njegovog očinstva, pa je čak i svjedočila protiv kolege koji joj je mnogo pomogao na početku karijere, ova stvar je mnogo ozbiljnija i vezana je isključivo za poslovni odnos Miroslava i Granda.

– Ovo takmičenje se emituje već 15 sezona, a „Grand produkcija“ postoji 24 godine i za sve to vrijeme Miroslav Ilić nikada nije bio pozvan ni u jednu jedinu emisiju, bez obzira na kojoj se televiziji emitovala. Gotovo da je jedini pjevač srpske estrade koji nikada nije kročio u prostorije ni u studio „Granda“ na Košutnjaku.

S druge strane, deceniju i po takmičenja iz subote u subotu obilježila je činjenica da poneki mladi pjevač otpjeva i poneki njegov hit. Kako i poslije toga gotovo niko ne pomene Ilića, praveći se da je hit koji je otpjevan svačiji i ničiji, on je riješio da tome stane na put.

U ovoj situaciji posrijedi su izvođačka prava, koja Ilić kao umjetnik svakako posjeduje i njegova je volja da zabrani pjevanje svojih pjesama ljudima za koje smatra da to ne bi trebalo da rade. Miroslav nema ništa protiv novih i mladih pjevača, ali ne želi da se njegove pjesme izvode u „Zvezdama Granda“ zbog velike neprofesionalnosti čelnika te kuće i nepravde koja mu je kao estradnom umjetniku kontinuirano nanošena.

Da više ne bi dolazio u situaciju da se nakon njegove pjesme ne izgovara njegove ime i prezime i time narušava blistava karijera duga 50 godina, on je riješio da se njegovi hitovi više ne čuju u ovom takmičenju.

To su laži, nikome ništa ne branim

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Priču i natpise, kako je zabranio izvođenje svojih pjesama u “Grandu”, Miroslava Ilić negira.

On se naprosto, iznenadio pa, tako i reagirao:

– To su laži! Zar vam ličim na nekoga, ko nekome nešto brani – pitao je Miroslav.

On se takođe pita, ko je taj i zašto mu stalno nešto smješta, dok on o tome pojma nema.

Piše: Dž.H.M.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Pas pokušao hodati s vlastitim repom među zubima, pogledajte rezultat

Pas pokušao hodati s vlastitim repom među zubima, pogledajte rezultat

Putin otvoreno zaprijetio “bratskoj naciji” da su sljedeći plijen?

Putin otvoreno zaprijetio “bratskoj naciji” da su sljedeći plijen?