in

JAŠAR AHMEDOVSKI SE POVLAČI? Neću da se preforsiram

JAŠAR AHMEDOVSKI SE POVLAČI? Neću da se preforsiram
Slatka-Tajna.Eu

Legenda narodne muzike, Jašar Ahmedovski, uspješno prkosi vremenu i iz godine u godinu izgleda sve mlađe. Za odličan izgled u šestoj deceniji i promjenu imižda djelimično je zaslužna i pandemija korona virusa koja mu je dala više vremena da se posveti porodičnom životu.

– S obzirom da imam karijeru dugu 42 godine, te dvije su mi dobrodošle da se odmorim od obaveza, putovanja, snimanja. Iskoristio sam ih u najboljem smislu i prijalo mi je – istakao je pjevač koji se uprskos slavi i popularnosti koju godinama uživa, punim salama i dvorana širom regiona, djelimično umorio, ali uspješno balansira između privatnog i poslovnog života i sa istim žarom radi posao koji najviše voli. A na pitanje da li razmišlja da u jednom trenutku stane i povuče se sa scene, odgovorio je:

-To već dugo godina koristim, neću da se preforsiram i uvijek radim koliko mogu da izdržim i koliko mi je zadovoljstvo da putujem. Navikao sam da putujem, to mi je zadovoljstvo i često spojim posao i putovanja, koristim to lijepo, tu lijepu stranu svog posla.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/grand.online)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Dodik s Putinom: Novi sporazumi i novi sastanak / Bljesak.info

Dodik s Putinom: Novi sporazumi i novi sastanak / Bljesak.info

Lana Pudar u polufinalu SP

Lana Pudar u polufinalu SP