in

Ana Nikolić bijesna poslije Miličine izjave u emisiji: Ovako se brani od napada, pa pjevačici pomenula selo – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Ana Nikolić imala oštru poruku

Ana Nikolić odgovorila je Miici Pavlović nakon što ju je optužila u emisiji „Ami G Show“ da je ona pustila demo verziju pesme „Provereno“ i da treba da je bude sramota.

Ana Nikolić tvrdi da nema veze sa puštanjem demo verzije pesme Provereno

– Ne želim zaista da učestvujem u nečemu što sa mnom ima veze 1 odsto, zapravo ja sam ovim imam 0 odsto veze. Za rasplet priče zovite Dostojevskog – poručila je Ana Nikolić.

– Kada su tri dana pre zvaničnog izlaska mog albuma izašli demoi pesama, niko se toliko nije time bavio. Kako to snimci napuštaju studio, treba pitati muzičkog producenta. A u seoske priče se ne mešam, nemam opremu da se valjam u tom blatu. Ja nemam veze sa tim – poručila je pevačica za Pink.rs.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Dok smo juče imali priliku da čujemo samo deo Miličinog odgovora Ani, sinoć tokom emisije cela Srbija je čula šta Pavlovićeva misli o Ani posle svega.

– Ono što imam da joj kažem u ovom momentu: Sram je bilo! Sram je bilo svog imena, sram je bilo svoje karijere! Pre nedelju dana sam poštovala lik i delo Ane Nikolić, volela njene pesme, kao klinka sam gledala u Anu Nikolić i zamišljala sebe da budem zvezda. Prvo što je od nje otišao demo snimak, drugo objavljen je na Jutjub kanalu kao i zvanična pesma Ane Nikolić. Počinje nastup “Da krenemo sa mojom novom pesmom, fali mi druga strofa da je napišem“, to je toliko bezobrazno i pokvareno. Očekivala sam da će ona mene okrenuti, onako kolegijalno, ja nju ne poznajem. Da mi se desilo da mi procuri demo pesma, ja bih se izvinjavala, ja bih otišla i kupila joj drugu pesmu rekla bih “Evo ti pesma, desilo se, nije u redu“. Apsolutno veliko “Sram vas bilo svim mojim kolegama koji ćute“, jer svi znaju koliko je teško danas doći do pesme, dovojiti novac, zaraditi. Ne treba mene niko da brani, ali ovo je sramota za muzičku industriju, ovo se nije desilo nikad – rekla je Milica Pavlović.

skandal.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Koronavirus: 574 novozaraženih, dvoje preminulih

Želite smršati prije ljetovanja? Otkrivamo vam 4 načina kako smanjiti unos kalorija