in

Igor Kojić iselio iz Kebine vile: Kaje se što to nije ranije učinio, možda bi spasio brak sa Severinom

Igor Kojić iselio iz Kebine vile: Kaje se što to nije ranije učinio, možda bi spasio brak sa Severinom
Slatka-Tajna.Eu

Sin popularnog folkera živio je u porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi.

Igor je nedavno kupio stan u blizini vile u kojoj žive njegovi roditelji i preselio se.
Međutim, često odlazi kod oca Kebe i majke Olje, kojima je teško palo što je njihov sin odlučio da ne živi više sa njima u porodičnom domu, kako piše „Kurir“.

“Igor je odavno imao želju da kupi sebi stan i da se malo odvoji od roditelja. Posebno od kada se i zvanično razveo od Severine. On je mlad, djevojke se otimaju o njega i vjerovatno će se jednom opet oženiti i zasnovati porodicu, pa je htio da ima svoju nekretninu. Nekim prijateljima je čak govorio da bi možda sve bilo drugačije da su Seve i on živjli u svom stanu ili kući. Vjerovatno je mislio na period korone, kad je Severina boravila kod Kojića u kući, gdje su se i posvađali, nakon čega je ona otišla za Zagreb i ubrzo prekinula svaki kontakt sa sada bivšim mužem i njegovom porodicom”, ispričao je izvor za gorepomenuti portal.

Igorovim roditeljima je, ipak, teško palo što je njihov sin riješio da se osamostali.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Keba i Olja se u početku nikako nisu složili s tim da se Igor odseli. Bilo je tu i rasprava, ali na kraju su postigli kompromis da nađe stan u blizini kuće i da dolazi kod njih svaki dan. Iako zbog obaveza neki dan i ne ode, mama Olja mu uvijek spremi ručak i odnese u stan. Još se nisu privikli na to da su ostali sami u velikoj kući. Već godinama pate za ćerkom Natašom i zato što ona ne može da se vrati iz Amerike, a sad im je i sin otišao. Ali postali su svijesni da je to normalna stvar i da bi se to kad-tad dogodilo”, piše kurir.

(express/kurir)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

13 investicija u start-upe na IBU Demo danu 2022

13 investicija u start-upe na IBU Demo danu 2022

Luka Menalo: Sve u našim rukama

Luka Menalo: Sve u našim rukama