in

Suknja Gven Stefani sa efektom duge

Slatka-Tajna.Eu

Gven Stefani je u svima probudila ljetnji duh dok je prisustvovala dodjeli AFI nagrada za životno djelo u četvrtak sa svojim suprugom Blejkom Šeltonom. Moćni muzički par izgledao je zapanjujuće dok je pozirao na crvenom tepihu holivudskog događaja u čast Džuli Endruz.

Njena ombre suknja sa volanima je dizajnirana tako da boje prelaze od bijele do žute, pa zatim do sve tamnijih nijansi zagasitozelene na šlepu haljine. Ombre efekat dolazi od miješanja jedne nijanse boje u drugu, prelazeći od svjetlih nijansi u tamne. Istorija ove tehnike potiče iz 19. vijeka, a koristila se za obradu tekstila. Kao rezultat, ova modna tehnika ima efekat duge.

Pripijena bijela majica na bratele bila je odličan izbor s obzirom na to da je suknja bila dovoljno upečatljiva.

Izoštravajući svoje prepoznatljive crte lica šminkom, uključujući mrvicu njenog prepoznatljivog tamnocrvenog karmina, ona je svoje platinaste kovrdžave pramenove skupila u glamuroznu punđu. Gven je dodala dijamantsku ogrlicu, narukvice i prstenje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Gven je bila jedna od slavnih ličnosti koje su tokom događaja zauzele govornicu, zajedno sa Stivom Kerelom, Kerol Barnet, Bo Derekom i Hektorom Elizondom.

Između Met Gala i AFI gala nagrade za životno djelo, pjevačica je bila zauzeta svojom turnejom po svijetu, od Los Anđelesa do Meksiko Sitija i šire, prenosi Ona.rs.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

OVO JE SEKINA MAJKA IBRIMA: Pjevačica je od nje naslijedila ljepotu

Najbolniji udarac u karijeri Marcela!