in

Nikom nije lako gostovati u Crnoj Gori

Nikom nije lako gostovati u Crnoj Gori
Slatka-Tajna.Eu
Nikom nije lako gostovati u Crnoj Gori

Nikom nije lako gostovati u Crnoj Gori, ali spremni smo da pružimo maksimum, poručio je večeras selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivajlo Petev.

„Zmajeve“ sutra naveče na stadionu „Pod Goricom“ u Podgorici očekuje utakmice trećeg kola grupe B3 UEFA Lige nacija.

Nakon remija u Helsinkiju prošle subote (1:1), zatim pobjede u Zenici na „Bilinom polju“ nad Rumunijom (1:0), izabranici selektora Ivajla Peteva žele pobjedom ostati lideri grupe.

Kapiten Edin Džeko, kao i Eldar Ćivić proteklih su dana radili po posebnom programu, dok su ostali reprezentativci trenirali punim intenzitetom u četvrtak i petak. Centarfor Intera zadobio je povredu protiv Rumuna, ali bi trebao biti spreman za subotu naveče.

„Džeko i Ćivić su imali problema, ali biće na treningu danas pa ćemo nakon toga da vidimo hoće li moći da igraju. Ostali igrači su spremni“, rekao je Petev.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










„Dugo pratimo reprezentaciju Crne Gore i nijednoj ekipi nije lako kad gostuje ovdje. Mi ćemo morati da damo sve od sebe i siguran sam da će sutra biti dobra utakmica. Nije lako u ovom terminu, ali imamo dovoljno igrača na raspolaganju. Ja vjerujem svakom od njih. Svi imaju iskustva i svjesni su šta ih čeka. Bitno je da sutra budemo na našem nivou i onda neće biti problema. Svaki tim ima šansu za prvo mjesto i teško je sad reći ko je favorit. Još dosta bodova je u igri“, dodao je Petev.

Smail Prevljak je prokomentarisao i svoju, ali i igru ekipe u prethodnim mečevima.

„Dao sam dva gola i sad imam samopouzdanja. Selektor odlučuje ko će igrati, a ja sam spreman da pružim maksimum. Svi smo igrali na pobjedu da podignemo atmosferu. Uspjeli smo protiv Rumunije i ta pobjeda nam je dobrodošla. Došli smo ovdje samouvjereni i sa željom da napravimo dobar rezultat. Crna Gora je dobra reprezentacija koju krasi borbenost. Domaći teren će biti prednost prostivnika, ali mi smo došli ovdje da uradimo najbolje što možemo kako bismo došli do bodova“, rekao je Smail Prevljak.

Bh. tim je večeras odradio posljednji trening pred meč sa Crnom Gorom.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Otoci, povrede, čukljevi – šta ortopedi misle o visokim štiklama

Otoci, povrede, čukljevi – šta ortopedi misle o visokim štiklama

HAOS NA VJENČANJU BRITNEY SPEARS! Bivši muž pokušao da prekine ceremoniju

HAOS NA VJENČANJU BRITNEY SPEARS! Bivši muž pokušao da prekine ceremoniju