in

DALA OTKAZ SINU: Ana Bekuta mjesto menadžera prepustila unuku Branku

Slatka-Tajna.Eu

Posljednjih godina pjevačici Ani Bekuti je menadžer bio nasljednik Igor Polić koji je u zadnje vrijeme imao nekoliko poslovnih ispada, zbog kojih je ona odlučila da ga zamijeni unukom.

Odlučila se za promjenu u svom menadžerskom timu, pa je umjesto sina Igora Polića na tu poziciju zaposlila unuka Branka Polića. Igor je Ani zakazivao nastupe, dogovarao cijene tezgi i obavljao sve propratne stvari koji je njegov posao podrazumijevao, ali napravio je nekoliko propusta koje njegova majka nije htjela da toleriše.

Izvor blizak pjevačici ispričao je da je između Ane i njenog sina došlo do nesporazuma jer je imao nekoliko uzastopnih poslovnih pehova zbog kojih je ona bila primorana da ga otpusti. Kao rješenje za njegovu zamjenu vidjela je u unuku Branku, zato što on dosta vremena provodi s njom i upućen je u sve poslovne obaveze, pa je pretpostavila da će se dobro snaći u novoj ulozi.

Igor i Ana su prvo majka i sin pa onda sve ostalo. Možda je i bolje što ga je otpustila da ne bi došlo do žustrije svađe između njih koja bi mogla da im naruši odnose zauvijek – počeo je razgovor izvor i otkrio kako je došlo do prekida saradnje između majke i sina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Ana prolazi kroz težak perod otkad je Mrka umro, ali je nastavila sa pjevanjem. Sve tezge, gostovanja i nastupe do nedavno joj je ugovarao Igor, ali je došlo do nesporazuma između njih. Koliko sam čuo nije ga otpustila na prvu, neko vrijeme je ona njega opominjala i upozoravala, ali očigledno bez nekog uspjeha. Igor je napravio nekoliko propusta sa vlasnicima lokala u kojma je Ana trebalo da nastupa i ona to više nije mogla da trpi – objasnio je sagovornik.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Otišao trener, za njim će i Bojan? / Bljesak.info

Je li ovo razlog zbog kojeg Kovačević nije došao na okupljanje BiH?