in

“SIKTER” OZBILJNO UGROŽEN: Zorana Mićanović objavila “Poljubi me dok sam pijana”

Slatka-Tajna.Eu

Ako je vjerovati Aleksandru Miliću Miliju, Zorana Mićanović ponovo ima hit. Prema njegovim tvrdnjama, pjesma neobičnog naziva ” Poljubi me kad sam pijana” , ozbiljna je konkurencija kompoziciji “Sikter”, koja trenutno ima 21 miliona pregleda.

Grand stoji iza karijere mlade Zorane, mnogo jverujemo u nju. Iako je ova pjesma nastavak silovitog uspona pjesme ‘Sikter’ i nije lako prevazići toliko uspešan prvijenac, mnogo smo radili na njoj, na viskobudžetnom spotu- izjavio je Mili i istakao da je i ovog puta angažovao vrhunske profesionalce kako bi Zorana bila na visini zadatka i dodao:

Za koreografiju je bio zadužen Ivan Mileusnić, dok smo kao dizajnera i stilistu izabrali Borisa Kargotića– priča Mili.

Mlada Zorana, takođe nije krila uzbuđenje zbog izlaska druge pJesme, budući da joj je prvijenac bio apsolutni hit godine.

– Sikter je moja prva pjesma, prva ljubav. Ipak, vjerujem u Milija, u sebe, znam da je pjesma sjajna i sigurna sam da ce se dopasti svima. I spot koji prati čitavu priču je poseban, tako da sam se fenomenalno provodila dok smo radili-rekla je Zorana odmah nakon što je pjesma objavljena.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Inače, pomenutu pjesmu komponovao je upravo Mili, dok je tekst urađen u saradnji sa Sašom Lazićem, aranžman potpisuje Marko Gluhakovićem.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Sud odbio žalbe navijača Hajduka kao neosnovane

Sarajevo najavilo misteriozno pojačanje: Ovaj fudbaler stiže na Koševo