in

I TO SE DESILO: Ceca zaigrala uz Karleušin hit

I TO SE DESILO: Ceca zaigrala uz Karleušin hit
Slatka-Tajna.Eu

Takmičarka u “Zvezdama Granda”, Ivana Dimkovski, izvela je pjesmu Jelene Karleuše “Ide maca oko tebe”, a Marija Šerifović i Ceca Ražnatović đuskale su tokom njenog nastupa.

Kada je Ivana počela da pjeva žiri je bio skeptičan, no kako je numera odmicala takmičarka je pokazala da odlično vlada scenom, gdje je imala performans sa kolegom Ivanom Simićem. Dok je njen mentor Đorđe David sve pomno paratio stojeći, Marija je ustala signalizirajući takmičarki da sluša sebe, dok je Ceca nepomično gledala. U toku refrena, Ražnatovićeva je ustala, pa je sa Marijom đuskala do kraja pjesme.

Dok je Marija komentarisala nastup takmičarke našalila se da u “Zvezdama Granda” dogodio, kako je rekla, epski momenat.

– Druga pjesma, osim što smo Ceca i ja konačno đuskale uz Karlinu pjesmu, ovo je bio jedan “epic moment”, na tome vam hvala, ta pjesma je, draga Ivana, bila pakao (smijeh) – rekla je Šerifovićeva.

– Da, ja sam đuskala, zato je djevojka i bila falš u toj pjesmi! Šalu na stranu. Ceca igra uz sve pjesme, ne gledam to tako – rekla je Ražnatovićeva.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Inače, Ivana je većinu žirija podigla na noge, a na kraju nastupa dobila je 5 glasova, te će se za prolazak u sljedeći krug boriti u baražu.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Koliko novca je dobio Nadal za osvajanje Roland Garrosa?

Koliko novca je dobio Nadal za osvajanje Roland Garrosa?

Entrepreneur 2022 Amazon Secrets Affiliate Marketing

Entrepreneur 2022 Amazon Secrets Affiliate Marketing