in

NEMAM HOBIJE I NESPOSOBAN SAM ZA ŽIVOT:Tonči Huljić tvrdi da ne zna oguliti ni jaje

Slatka-Tajna.Eu

Tonči Huljić krajem juina priređuje i spektakl u Zagrebu, Pop misu, koju je s njim komponovla kćerka Hana. Na koncertu bi se trebala pojaviti i ona jer su datum uređivali sukladno s datumom njenog porođaja

Ne želim nikoga vući za rukav i uvjeravati ga da moraš vjerovati u Boga i tako dalje. Svi oko mene su vjernici, crkva mi je prvi susjed– rekao je u novom intervjuu za IN Magazin u kojem se dotaknuo teme vjere, posla, ali i privatnog života. Kako ističe, vjera mu je vrlo važna, a trenutno ga jako veseli priprema oko Pop mise koju će, zajedno s Hanom izvesti.

S vjere se ne možeš skinuti, tako te obuzme i postaneš ovisnik – govori Tonči i priznaje da prije 10, 12 godina nije bio takav. 

Uz porodicu, on se najviše veseli glazbi. Hobija nema jer je, kako kaže, potpuno nesposoban za normalan život. 

Ja ne znam oguliti jaja, skuhati jaja. Pola jaja kad ogulim, pola bacim s tom korom, mene raduje samo raditi muziku – ispričao je.

Naime, već je dobro poznato da cijela porodica Huljić uživa u stvaranju glazbe. Upravo zato, ne čudi činjenica da je Hana pomogla ocu komponovati dio mise koju će izvesti u Zagrebu. Na sam spomen Hanina imena, Tonči se od srca nasmijao pa otkrio da kao trudnica nije ni malo zahtjevna.

Ma ona je prekrasna u svakom smislu. Nije zahtjevna, kao da se ništa ne događa. Zrelija je, iako je mlađa. Žene su inače uvijek odgovornije i sklonije tome da postanu majke – zaključio je .

(Express/ 24sata)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SEKA ALEKSIĆ POSLIJE 15 GODINA O SUKOBU SA KARLEUŠOM: Jedna drugoj smo odgovarale, to je bilo ružno! Evo da li je palo pomirenje – Senzacija

“Ako nastavite ovako, sve ću javno da iznesem!”