in

Hasan Salihamidžić pred razvodom, već je napustio porodičnu kuću

Slatka-Tajna.Eu

Nakon skoro tri decenije

Hasan Salihamidžić će uskoro postati samac.




A. Čaušević



Njemački mediji su večeras objavili vijest da se Salihamidžić razvodi od supruge Esther Copado te da se već iselio iz zajedničke kuće.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Salihamidžića je sa Esther upoznao njegov bivši saigrač Francisco Copado još prije 28 godina kada su zajedno nastupali za HSV.

Hasan i Esther su dugo godina bili u vezi, a vjenčali su se u maju 2007. godine kada se karijera bivšeg bh. reprezentativca bližila kraju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Ljubav i poštovanje. Cijenimo se, jako se volimo i poštujemo. Ono što je vrlo važno: vjerujemo jedno drugom. Svako drugome daje potrebnu slobodu i daje drugome potrebnu podršku”, govorili su njih dvoje prije šest godina, ali očigledno da je ljubavi došao kraj.

Hasan i Esther imaju troje djece: Laru June (16), Nicka (19), Selinu (21). Nick igra za amatere Bayerna i već neko vrijeme spominje kao mogući reprezentativac BiH.

Salihamidžić je nekoliko posljednjih godina sportski direktor Bayerna, a već neko vrijeme trpi ozbiljne kritike navijača bavarskog velikana, posebno nakon ispadanja u Ligi prvaka od Villarreala.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Azovstal u plamenu, civili očajnički pokušavaju izaći; Ruskom oligarhu zaplijenjena jedna od najvećih jahti na svijetu (FOTO)

BEZ SUJETE: Sanja Maletić priznala s kojim kolegicama bi mijenjala karijeru