in

UMJESTO TORTE SERVIRANE KROFNE: Dino Rađa proslavio rođendan

Slatka-Tajna.Eu

Proslavljeni košarkaš Dino Rađa protekli je vikend proveo u velikom slavlju. Obilježio je svoj 55. rođendan u krugu najdražih prijatelja i supruge Viktorije Rađe, koja je cijelu atmosferu pokazala javnosti putem društvenih mreža

Dino  j organizirao je proslavu svog 55. rođendana u poznatom zagrebačkom restoranu a na kojem su se okupili njegovi najbliži prijatelji.

Slavilo se uz dobru hranu, piće i muziku, a dotjerani su među prvima stigli Marijana Batinić i njezin suprug Matej Pašalić. Nije tajna da su si Marijana i Viktorija Rađa vrlo bliske prijateljice te da rado izlaze i druže se. Na proslavi se pojavio i plesač Marko Mrkić, s kojim je Viktorija plesala u ‘Plesu sa zvijezdama’ prije nekoliko sezona. Iako se otprije nisu poznavali.

Istaknuo se voditelj i glumac Tarik Filipović koji se pojavio u prugastom sakou, koji je u jednom trenu čak zapjevao na mikrofon te pjesmom ‘A sad adio’ dirnuo slavljenika.

U ponoć su pred Rađu donijeli tortu napravljenu od omiljenih mu krofni, a voditeljica Marijana Batinić otpjevala mu je pjesmu ‘Malo mi za sriću triba’.

(Express/ Tportal)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

NISAM DOŠLA DA SE NERVIRAM: Sandra Afrika napala voditelja

RAT UŽIVO: Zastrašujući podaci o ruskim gubicima od početka agresije na Ukrajinu, britanski obavještajci objavili novi izvještaj s ratišta…