in

Španskim medijima je neobično kakvu je djevojku pronašao talentovani Carlos Alcaraz

Slatka-Tajna.Eu

Nasljednik Rafe Nadala

Španski tinejdžer Carlos Alcaraz bio je najmlađi osvajač ATP Masters 1000 turnira u Miamiju, a ujedno treći najmlađi osvajač jednog mastersa u povijesti.




E. Škorić



Za Alcaraza je već čuo cijeli svijet. Ovaj dečko obećava, pruža fantastične partije i smatra se teniskim brojem jedan u godinama koje dolaze. U njemu svi vide novog Rafaela Nadala, a očekuje se da ubrzo bude među top pet najboljih na svijetu i ovo je zapravo tek početak njegove velike karijere.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Alcaraz ima samo 18 godina i sve uslove da bude osvajač mnogih Grand Slam titula. Osim što mu tako dobro ide s reketom u rukama, ima jako puno uspjeha i u privatnom životu, konkretno u ljubavi.

Fotografijom na Instagramu otkrio je početak romanse sa Marijom Gonzalez, koja može biti ponosna jer je njegova djevojka.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Njegov visok nivo zrelosti i poniznosti su sastojci koji ga čine visoko prepoznatim u svijetu tenisa, ali mediji dosta teško saznaju informacije o njegovom životu izvan tenisa. Međutim, on sam je to dešifrirao objavom na društvenim mrežama.

Maria Gonazlez Gimenez je teniserka od malih nogu i nastupa za Teniski klub Murcia, a upravo tu je i sam Alcaraz napravio prve korake. Iz tog razloga, prema pisanju domaćih medija, oboje su se upoznali u svijetu tenisa i njihova se veza počela stvarati zbog interesa koje dijele.

S 18 godina Carlos ima već četiri titule i već sada je u Top 10 tenisera svijeta. Za razliku od njega, djevojka Maria nije popularna niti uspješna, ali zajedno čine iziuzetan par.

Skromnost Alcaraza odražava se i kroz njegov ljubavni život i profil djevojke koju na Instagramu prati svega 3.491 osoba i čini se da je i ona, poput njega, jednostavna, povučena, nenametljiva i sa samo nekoliko “običnih” fotografija na Instagramu, zbog čega pojedini mediji u Španiji tvrde da je “čudno i neobično kakvu je djevojku izabrao”.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Naravno, može da ima bilo koju, ali Maria je ono što njegovo srce smatra najboljim izborom.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Srušio se mali avion na stambeni kvart u Bursi, dvoje mrtvih

4 Week Diet – 4 Week Diet | Lose Weight Fast and Easy | Weight Loss