in

ANASTASIJA IĆURUP NAKON UVREDA NAPUSTILA „ZVEZDE GRANDA“ : Moje vrijeme tek dolazi, objavljujem pjesmu

Slatka-Tajna.Eu

Dojučerašnja učesnica “Zvezda Granda” Anastasija Ićurup oglasila se nakon što je objelodanjeno da je svojevoljno napustila ovaj muzički talent šou-program.

-Ako sam odustala od takmičenja nisam od karijere. Moje vrijeme tek dolazi. Uskoro vam poklanjam nešto novo – poručila je Anastasija putem društvenih mreža.

Osim toga, Ićurupova je objavila i nekolicinu video zapisa iz studija u kom sa svojim saradnicima vrijedno radi na pjesmi koju planira da objavi u što skorijem vremenskom roku.

Pjevačica i članica žirija Ana Bekuta pokrenula je raspravu vezanu za stajling takmičarke koja je obukla provokativni kostim na sceni Granda. Ana je rekla da joj se povraća od izgleda Anastasije i druge kandidtakinje Maje Đorđević. Snežana Đurišić je poručila da su vulgarne, a žiri je započeo sukob. Zbog toga je takmičarka odlučila da odustane od takmičenja, a ovim povodom se oglasila i njena mentorica Marija Šerifović.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Dobri ljudi, dobar dan. Elem, zatrpali ste me porukama. Želim da kažem da stojim iza svake svoje izgovorene riječi, smatram da je to jedino ispravno i dalje. Zatekla me informacija da je kandidatkinja Anastasija Ićurup odustala od takmičenja, nije se žena osjetila dobro, ne želi da bude dio toga. Da li bih ja to uradila? Ne bih, bila bih bolja i najbolja da žiriju pijem krv. Ova situacija se na ovaj način završava – rekla je Marija na snimku koji je objavila.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Orlovi bez većih problema savladali Lavove

Otvoreno o rekonstrukciji Vlade i polemici oko pomilovanja