in

Poznato koliko je Crvena zvezda zaradila od Evrolige

Slatka-Tajna.Eu

Aktuelni šampion košarkaške ABA lige Crvena zvezda na ime rezultata u ovogodišnjem izdanju Evrolige inkasiraće 718.000 evra.

“Crveno-bijeli” će uz bonus za učešće koji iznosi 200.000 evra dobiti i po 37.000 za svaku pobjedu u Evroligi. Budući da Zvezda nema A licencu, ne može da računa na prihode koji dolaze od marketinških aktivnosti Evrolige, prije svega od TV prava, pa je ova brojka ostala na 718.000, piše “Mozzart Sport”.

Kada je riječ o ostalim ekipama Evrolige, na prvom mjestu po prihodima nalazi se Makabi iz Tel Aviva. “Ponos Izraela” će ove sezone inkasirati nešto manje od 3.800.000 evra. Pored njih, još samo četiri ekipe prebacile su granicu od  3.000.000, a to su Olimpijakos, Barselona, Real Madrid i Panatinaikos.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ekipa Makabija bi mogla još da uveća saldo iz razloga što im je ostala još jedna utakmica u okviru ligaškog djela, protiv Fenerbahčea. Osim toga, ukoliko Izraelci trijumfuju, pored novčanog dobitka će u plej-of ući sa pete pozicije, piše “B92”. Još uvijek nije donesena odluka šta će biti sa novcem koji su ruske ekipe zaradile, kao i sa novcem koji je zarađen pobjedama protiv ruskih ekipa, a ta suma iznosi nešto preko 3.500.000 evra.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Halid Bešlić nastavlja sa velikim koncertima: Nakon spektakla u Novom Sadu, slijede Rijeka, Klagenfurt i Oslo – Ekspanzija.com

RAT UŽIVO: Zelenski u video poruci – ‘Mariupolj je razoren, deseci hiljada su ubijeni’