in

Borkinji ruka pukla kao da je od stakla, vrisak protivnice kada je vidjela šta je učinila

Slatka-Tajna.Eu

Teška povreda

Anna Somers slomila je ruku protivnici Irlandi Galindo protekle noći na MMA priredbi u Miamiju koju je organizovala organizacija Combate Global.
M. ŠljivakFoto – ScreenshotSomers je do prve pobjede u karijeri došla na zaista stravičan način. Nesretnoj protivnici je slomila ruku i sve je izgledalo dosta jezivo.

Uhvatila je Amerikanka jako dobru polugu prema protivnici. Bilo je jasno da će ubrzo biti kraj borbe, a zatim se dvoranom začuo lom te vrisak koji je došao od pobjednice kada je vidjela u kakvom stanju je ruka nesretne Meksikanke.

Došlo je do teškog loma ruke, a Somers je na kraju i zagrlila protivnicu kako bi je utješila i interesantno je da je ona bila više potresena onim što se desilo od protivnice.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuAnna Somers je upisala svoju prvu pobjedu u profesionalnoj karijeri. Ranije je imala samo jedan meč u kojem je poražena od Chelsea LaGrasse.

S druge strane Irlanda Galindo je doživjela drugi poraz u trećem meču i sada je na omjeru od jedne pobjede i dva poraza.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Firma preminulog ruskog oligarha planira da kopa ugalj u BiH

DEJANA SVI ZNAJU, A OVO JE NJEGOVA SESTRA SUZANA: Godinama nisu bili u dobrim odnosima, evo kako izgleda