in

NEMA DIJETE,A NI DJETETA: Lana Jurčević pokazala stomak

Slatka-Tajna.Eu

Lana Jurčević sa svojim pratiteljima na društvenim mreža često dijeli različite šale. Lana je tako ovog puta podijelila video u kojem se čuje glas druge osobe.

Koliko si smršavila i kako napreduje dijeta?– pitanje je koje se čuje, a zatim i odgovor osobe koji Lana oponaša usnama.

Ne napreduje– kaže. U videu se prvo vidi Lana kako sjedi, a zatim je kameru spustila tako da je fokus na  stomaku dok ga mazi.

-Nema dijete, a ni djeteta-, napisala je preko videa te dodala emotikone koji plaču od smijeha. U opisu objave istaknula je nešto drugo.

Kad gledam neke stare snimke, ne vjerujem koliko sam bila mršava. Malo i premršava i iskreno ne smeta mi ovo malo škembice sad, skroz sam si fajn u svojoj koži. Nego, možda je vrijeme da se pokrenem… Da ne zakržljam, treba koncerte još odskakati (hrpu nadam se) i ko zna što još-napisala je u opisu objave te zamolila svoje pratitelje za prijedloge nekih dobrih aktivnosti i treninga. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U komentarima su joj pratitelji pisali prijedloge.

-Dođi trčati sa mnom.Trebaš krenuti šetatiti sa mnom. Ples na svili.Prelijepa si“,“Top si i pusti priču-pisali su joj pak drugi. 

(Express/Večernji)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Kremlj konačno priznao – ‘Imamo značajne gubitke u Ukrajini, to je velika tragedija za nas!’

Ter Stegen je samo pogledom ispratio loptu u mrežu: Savršen udarac igrača Frankfurta