in

Sanja Đorđević: “U Sarajevu sam provela djetinjstvo, živjela s roditeljima i to je nešto neponovljivo”

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Sanja Đorđević (51) već tri decenije je braku sa nekadašnjim fudbalerom Petrom Pericom Đorđevićem, s kojim ima kćerku Ivanu.

Kako je jednom prilikom rekla, nije htjela da se uda za njega jer joj je bio ružan, a jedna od njenih izjava, koja se tiče prevare u braku, sve je šokirala.

Život na dvije adrese za njih nikada nije predstavljao problem, mada je Sanji teško palo kada je njen muž 2018. godine morao ponovo da se preseli u drugu zemlju zbog posla. Dobio je angažovanje u jednom fudbalskom klubu u Sloveniji, a pjevačica vrijeme uglavnom provodi u Beogradu.

  • Godinama sam se aktivno bavila muzikom, bila na turnejama širom Evrope, a suprug je takođe bio u sportu i uvijek smo bili razdvojeni po nekoliko dana. Dešavalo se da to nekada bude i mjesec. Onda je došao period kada smo nekoliko godina stalno bili zajedno, maksimalno posvećeni jedno drugom, i tako je bilo sve do ljeta 2016. godine. Tada je Perica počeo da sarađuje s jednom švajcarskom kompanijom koja štiti interese igrača i zbog posla je morao da ode u Sloveniju, u Krško – rekla je pjevačica ranije.
  • Tamo obavlja posao sportskog direktora, njegova dužnost je da stalno bude na pripremama, utakmicama i treninzima, ali se uvijek nađe vremena kada može da dođe u Beograd ili ja odem kod njega na nekoliko dana. Najteže mi je kada i on i naša ćerka Ivana odu, a ja ostanem sama. Tih prvih nekoliko dana mi bude neobično jer ja ne mogu stalno da idem s njima, vrlo često imam zakazan nastup u Srbiji ili u regionu. Te dane provodim ovdje u Beogradu, uglavnom se družim sa svojim prijateljicama i ugađam sebi – ispričala je svojevremeno Sanja, a potom dodala da joj je taj način života postao rutina:
  • Meni je takav čitav život. Dok je Peđa aktivno igrao fudbal, mi smo se porodično selili iz grada u grad. Kad smo došli u Beograd, ja sam počela da nastupam svakog vikenda u inostranstvu i to je dugo trajalo. Jedini period kada sam živjela bez kofera bile su one četiri godine kada sam prestala da se bavim muzikom. Mogu vam reći da sam se tada pošteno odmorila, ali mi je falio stari tempo života. Mislim da moj brak ovako lijepo funkcioniše baš zbog toga što smo suprug i ja često razdvojeni. Kad su muž i žena stalno u kući zajedno, onda dođe i do prezasićenja, sitnih svađa i sličnih gluposti. Svakom čovjeku prija kada se malo odmori i posveti se sebi.

Sanja je do sada živjela na desetak različitih adresa i svaki grad u kojem je boravila ostavio je snažan utisak na nju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku  • Gradove vežem za periode nečeg dobrog u životu i uspomene. U Sarajevu sam provela djetinjstvo, živjela s roditeljima i to je nešto neponovljivo. Švajcarska me veže za početak ljubavi, ali ima i bolnih momenata kao što je izbeglištvo. Mogla bih reći da sam tada sazrela kao osoba. Beograd je, naravno, moj dom. Ovdje živim već 20 godina i ne planiram da se selim – objašnjava Sanja, koja je i dalje aktivna u muzičkim vodama.

Ljubavna priča fudbalera i pjevačice desila se potpuno neočekivano, nakon što su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, veoma brzo su se rodile simpatije.

  • Mi smo se zabavljali nekoliko mjeseci, upoznali smo se slučajno preko moje prijateljice. Meni je Perica u početku bio ružan, ali sam se poslije zaljubila u njega. Jedno veče smo sedili u nekom kafiću i on zapeo da idem kod njega da prespavam. Ja odem, ne znam ni kako me je ubjedio na kraju. Međutim, njegova majka je rano ujutro, prije nego što sam ja ustala, javila cijeloj familiji u Sarajevu da se njen sin oženio i, naravno, rekla je i mojim roditeljima, koji su se šokirali kad su to čuli. Poslije toga nisam mogla nazad – ispričala je Sanja Đorđević jednom prilikom.

Svojevremeno su je upitali da li dozvoljava da je muž vara, ona je prilično nesvakidašnje odgovorila.

  • Puštam ja njega da radi šta hoće. Po njegovom izboru, sve što želi. Život je toliko kratak, toliko imamo stresa i problema, čovjek neka sebi da oduška ako mu je to potrebno – kazala je pjevačica tada.
  • Jesam sumnjala, pogotovo u početku kada sam bila zaljubljena. Znate kako, stariji Grci nisu dozvoljavali zaljubljenim ljudima da svedoče na sudu šest ili dvanaest mjeseci, a kod mene je to trajalo duže jer inače sporije sazrijevam – istakla je ona ranije.
    (Express/Telegraf.rs)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KAO DIVA: Maja Šuput u uskoj haljini s resicama

Dresovi stigli u pravi čas