in

Pevač Joca Crni puni baterije u Egiptu! – Mondovizija

Slatka-Tajna.Eu




Nakon više nego uspešnog perioda gde je promovisao svoje maci singlove, Joca Crni otišao do Egipta da napuni baterije i presluša nove pesme za nastavak svoje karijere. “Sve što mi se dešava je potpuno neverovatno ali donekle sam očekivao da će pesme koje sam uradio skrenuti pažnju publike na moj rad. Uložio sam mnogo, pesme su rađene temeljno i bez lažne skromnosti ubirem plodove svog rada.”

Česti nastupi po dijaspori, te putovanja sa kraja na kraj Evrope, Joci su samo motivacija za dalji rad koji se uskoro nastavlja novim pesmama,” da uskoro sam u studiju spremam nove pesme, jednostavno publika traži nešto da je radi hahaha, ali takav sam, pun energije, elana da dam ono što nosim u sebi a to je samo dobra pesma i energija koju želim da dam svakom ko voli da sluša moje pesme”.

Ne zovu džabe mene Joca Crni je apsolutni hit ali i duetska pesma koja je namenska i jednostavno se zove Svadbarska, te stoga ne sumnjamo da će i nove pesme imati još jači odjek i prođu kod publike, što se uostalom i očekuje od pevača kakav je Joca Crni.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku













Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mjesta ratnih užasa u BiH prije 30 godina i danas

NEDA UKRADEN U ZAGRLJAJU SA VOLJENIM MUŠKARCEM! Pjevačica privatni život čuva od očiju javnosti, a ovim potezom sve šokira