in

NAKON RAZVODA PROMJENILA IME: Slađa Zubčević odlučila

Slatka-Tajna.Eu

Učesnica prošle sezone ”Zvezde Granda” Slađa Zubčević ostavila je pečat u ovom takmičenju svojim sjajnim glasom i interpretacijama.

Nakon učešća u ovom šou programu snimila je i pjesmu za ”Grand” produkciju i u trenutku kada je fokus trebalo da bude na njenoj karijeri dogodio joj se razvod braka i sve pređašnje bacio u sjenku.

Kada su obavili da se razvodim narod je počeo da piše o meni sve najgore da sam se uzvijezdila pa ostavila muža. Preživjela sam torturu, uspostavljene su mi tri dijagnoze, ali sam preživjela- napisala je Slađa.

Ružan period sada je iza pevačice, koja je definitivno odlučila da okrene drugi list i promeni neke stvari u životu, a započela je ni manje ni više nego od imena na svojim društvenim mrežama, te se više ne zove Slađa Zubčević već samo ”baš Slađa”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










To ”umjetničko ime” su mi dale Slađana Mandić i Slađa Allegro jer svaka Slađa se ustvari zove Slađana, samo sam ja jedna od rijetkih koja se zove baš Slađa. A i u narodu me stalno pitaju da li se ”baš zovem Slađa” i tako sam odlučila da promjenim ime- rekla je pjevačica.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Nekoliko mrtvih u ruskom granatiranju Harkiva, Ukrajinci pronašli 410 tijela ubijenih civila u okolini Kijeva

“#1 Stock Investing Club”, WEALTH BUILDERS CLUB,monthly commissions