in

Pogba može ostati u Manchesteru, ali samo pod jednim uslovom

Slatka-Tajna.Eu


Čeka se novi trener


Paul Pogba će na ljeto postati slobodan igrač, budući da još nije produžio ugovor s Manchester Unitedom.



Francuski veznjak je u Manchester United stigao iz Juventusa u ljeto 2016. godine za 105 miliona eura, ali je Pogba imao dosta problema tokom boravka na Old Traffordu, a posljednjih mjeseci sve su glasnije priče o njegovom odlasku.

Prema The Sunu, Pogba bi na kraju mogao ostati u Manchester Unitedu, ali samo pod jednim uslovom. On će uapravo čekati konačan epilog oko imenovanja novog trenera i od toga ovisi njegova budućnost u klubu.

Ako budući menadžer Uniteda želi zadržati Pogbu od sljedeće sezone, tada će klub poduzeti korake da uvjeri nogometaša da ostane.

No, francuski veznjak bi radije da promijeni sredinu, pogotovo jer ga želi nekoliko važnih timova koji su mu spremni dati dobar ugovor.

Real Madrid, PSG i Juventus su trenutno zainteresovane ekipe. Iako će biti slobodan, klub koji ga bude želio dovesti morat će da ispoštuje svejedno neke financijske zahtjeve koje imaju nogometaš i njegov agent Mino Raiola.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa










Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

DARA BUBAMARA ULAŽE U SVOJ IZGLED: Za 45.000 eura promijenila lični opis

RAT UŽIVO: Zamjenica ministra odbrane Ukrajine tvrdi – ‘Preuzeli smo cijelu regiju Kijeva’; ruska vojska se povlači iz Černihiva