in

KONAČNO RASKRINKANI: Otkriveno zašto je pukla tikva tikva između Dare Bubamare i Tonija

Slatka-Tajna.Eu

Konačno je otkriveno ono što su svi željeli da čuju. Navodno veza Dare Bubamare i 20 godina mlađeg Tonija pukla je zbog pjevačice Sare Reljić na koju je mladi milioner još prije nekoliko mjeseci bacio oko, te je palo u vodu ono što je folkerka pričala da je previše ljubomoran.

-Toni i Dara su svakako bili pri kraju svoje veze. Mislim da su počeli da se hlade, pa je samo trebalo nešto da se desi da i zvanično okončaju. U tom momentu on je spazio Saru, počeo je prvo da joj lajkuje slike na Instagramu, pa je onda slao komplimente, razne emotikone sa srcima. Ali, čini mi se da od te priče nema ništa. Pošto mu nije odgovarala na svaku poruku, onda je došao i do njenog broja i tu nastavio da je obasipa lijepim porukama. Jednom su se našli na piću u Parizu. Sara je tamo nastupala, a on pošto ima stan u Parizu predložio joj je da izađu u restoran i malo porazgovaraju.

Pošto su bili u istom kraju, do tog pića i upoznavanja je izvanično došlo, ali se odnos nije dalje razvio, jer je Sara morala da se vrati u hotel kako bi se pripremila za nastup. Drugi susret se desio prošlog vikenda na Novom Beogradu, isto nakratko. Sa njegove strane se baš vide emocije, i on se njoj dopao, ali svakako Sara ne planira da se tek tako upusti u bilo kakav odnos. Sara je već dugo sama, i da je htjela razne i avanture, mogla je da ih ima na svakom koraku, ali ona traži pored sebe zrelog, ozbiljnog muškarca. Iskreno, još nije sigurna koliko Toni može da ispuni njene uslove. Jedino što zna je da voli plave pejvačice – ispričao je izvor za Svet.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Inter u nevjerovatnoj utakmici pobijedio Juventus u Torinu

IPSOS/CESID OBJAVILI PRVE PRELIMINARNE REZULTATE PARLAMENTARNIH IZBORA: Vodi Vučićeva SNS, slab rezultat Dačićeve SPS