in

Cro Star Mostar nastavlja nizati uspjehe

Slatka-Tajna.Eu

Mostarski taekwondo klub Cro Star Mostar nastavlja nizati uspjehe. Iz vikenda u vikend Mostarci osvajaju veliki broj medalja, te je u subotu jedna manja ekipa nastupila na Memorijalnom turniru Josip Jović u Imotskom. Ekipa Cro Stara se izborila za 6 medalja.

Zlato je osvojila Tia Udovičić.

Srebro je osvojio Mate Bandić.

Za broncu su se izborili Iva Marić, Jakov Lucović, Josip Milićević i Gabriela Šunje.

Na turniru u Imotskom nastupilo je oko 420 natjecatelja a ekipu su vodili treneri Klaudia Marić i Boris Knezović.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


„Vikend prije smo nastupili na Otvorenom Kupu BiH na Ilidži i osvojili 15 medalja a idući vikend smo na Prvenstvu Federacije BiH. Kalendar nam je pun aktivnosti, te smo u subotu s manjom ekipom nastupili u Imotskom. Konkurencija je bila brojna i jaka. Posebno bih željela istaknuti Tiu Udovičić koja je u svom prvom nastupu osvojila zlatnu medalju u konkurenciji 10 djevojčica, ali pohvalu zaslužuje cijela ekipa, koja se maksimalno trudila“, rekla je trenerica kluba Klaudia Marić.

Idući vikend će ekipa mostarskog Cro Stara nastupiti u Areni u Zenici na Prvenstvu Federacije, koje je bodovni turnir Taekwondo saveza BiH.

The post Cro Star Mostar nastavlja nizati uspjehe appeared first on Sportske.ba.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Zamjenica ministra odbrane Ukrajine tvrdi – ‘Preuzeli smo cijelu regiju Kijeva’; ruska vojska se povlači iz Černihiva

Ujedinjena oporba protiv Orbana, izbori bitni za slučaj INA-MOL