in

Iranski Hulk odbio platu od 20.000 dolara: “Ovdje sam rođen i ovdje ću umrijeti”

Slatka-Tajna.Eu


Ne želi napustiti Iran


Sajad Gharib, poznat pod nadimkom iranski Hulk, sprema se za “borbu života” -okršaj sa Martynom Fordom koji je planiran za 30. april u Londonu.



Martyn Ford je “najstrašniji čovjek na planeti” i bit će pravi izazov za Iranca, a prepucavanja između njih dvojice traju odavno, da bi nedavno u Dubaiju Ford očitao lekciju Gharibiju.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Tada je Iranac težak 140 kilograma čak zaplakao pred kamerama u jednoj emisiji, priznavši da njegovi roditelji odbijaju da pričaju s njim.

“Nisam bio u stanju da nazovem roditelje otkako sam se vratio u Iran, nisam čak ni pričao s njima”, kroz suze je počeo da govori Gharibi.

“Posljednje je što su mi rekli da čovjek koje su vidjeli na snimku nije njihov sin, da je njihov sin mnogo jači od onog što su vidjeli.”

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Srce mi puca što ne mogu da pričam s porodicom. Izgubio sam ponos i uništen sam. Prevarili su me i pao sam. Ne mogu da spavam. Uzimam tablete za spavanje. Kako da se nosim sa svim kada mi rođena majka kaže nešto tako?”

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Već najmanje pet godina iranski Hulk je popularan i postao je prava zvijezda zahvaljujući svom izgledu, bez obzira što njegov budući rival Ford tvri da uživo ne izgledao kao na slikama i da je to postigao zahvaljujući fotošopu.

U međuvremenu, Gharibi odbija da napusti Iran uantoč tvrdnjama da želi da se preseli u Veliku Britaniju kao izbjeglica. Tijekom nedavnog intervjua je rekao:

“Od 2016. godine sam imao mnogo ponuda za posao iz Dubaija, da budem tjelohranitelj. Nudili su mi 20.000 dolar mjesečno, ali nisam prihvatio. Prvo moram umrijeti ako ugrozim ugled Irana, Iran je moj život i moja krv. Kad sam bio u Dubaiju, bio sam bolestan jer sam daleko od mog Irana. Ja sam ovdje rođen i ovdje ću umrijeti. Ne mogu razmišljati o životu bilo gdje osim u Iranu. Neki kažu da bih emigrirao u Englesku i postao izbjeglica, ali to nije istina”, rekao je Gharibi.

Očekuje se da će Gharibi otputovati u Ujedinjeno Kraljevstvo negdje blizu 30. aprila kada ima zakazan bokserski dvoboj u O2 areni. Borba je prethodno bila zakazana za 2. april i odgođena je zbog neotrkivenih razloga.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Transform Energy Levels & Revitalizes Your Health!

VESELO: Viktor Živojinović slavio rođendan, a oglasila i djevojka sa kojom ga povezuju