in

Allegri: Potpisao sam s Realom ugovor, a sljedećeg jutra nazvao predsjednika Pereza

Slatka-Tajna.Eu


Imao priliku za krunu karijere


Italijanski trener Massimiliano Allegri priznaje da je imao pozive iz Real Madrida, ali da je u dva navrata odbio španskog velikana.



Allegri je dugo bio odsutan, no prošlog ljeta je preuzeo ekipu Juventusa, s kojom je ranije osvojio Scudetto.

“Odluka da se vratim u Juventus, osim rodbinske veze s vlasnicima i klubom, rezultat je i želje da budem bliže sinu koji s majkom živi u Torinu. Ja sam osoba koja voli imati sve ljude koji su mi blizu”, rekao je Allegri, dodavši:

“Već sam rekao i ponovit ću – prije ove sezone već sam potpisao ugovor s Realom, a sljedećeg sam jutra nazvao predsjednika Pereza i rekao mu da neću doći jer sam odabrao Juventus. Samo mi se zahvalio”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Je li bilo dilema? Ne, otkako me Juventus nazvao u maju, nisam imao sumnje. Naravno, raditi u Realu bila bi kruna moje karijere nakon Juventusa i Milana, ali ne događa se da u životu imaš sve. Sretan sam i pon osan što sam četiri godine trenirao Milan, a sada sam u šestoj godini u klubu kakav je Juventus, dodaje Allegri.

“Dvaput sam odbio Real Madrid. Prvi put kad sam obnovio ugovor s Juventusom. Rekao sam predsjedniku Real Madrida da sam već dao riječ Andrei Agnelliju”, istakao je za kraj nekadašnji trener Cagliarija.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ČISTA PROVOKACIJA: Zorana Mićanović kakvu ne poznajemo

Ugalj u BiH poslije Ukrajine opet na cijeni