in

O OVOME SAM MOGLA SAMO SANJATI: Tajči se oprobala u glumi na nagovor sina

Slatka-Tajna.Eu

Tatjana Cameron, poznata kao Tajči na društvenim mrežama se pohvalila novim uspjehom. Naime, Tajči se nakon više od tri desetljeća okušala u glumi, a kako je otkrila na nedavno održanom 54. Hour Film Festivalu u Nashvilleu bila je nominirana za najbolju glumicu.

Moram priznati da sam davno odustala od snova da ću u životu biti nominirana za glumačke nagrade. Iskreno, vjerovala sam da više nikada neću ni glumiti, a onda me moj sin Blais (17) zamolio da igram Mamu u njegovom kratkom filmu ‘CTRL– napisala je Tajči pa otkrila kako je ulogu dobila slučajno nakon što je nekoliko glumaca odustalo zbog natrpanog rasporeda.

Bio je to jednostavan posao: solidan scenarij Blair je napisao uz svoja dva prijatelja srednjoškolca. Sve su radili večer prije samog snimanja (s obzirom na to da je propozicijama bilo predviđeno da se čitav film mora napraviti u roku od 54 sata) no moji dijalozi bili su dobro napisani, a redatelj mi je na setu dao jasne upute. Uz sve to, na samom snimanju stvorila se zabavna i kreativna energija, pa je cijeli posao napravljen bez ikakvog stresa, što je iznimno važno. Tijekom svoje karijere radila sam mnoge poslove s profesionalnim redateljima gdje se o ovako lijepoj radnoj atmosferi moglo samo sanjati- otkrila je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(Express/Večernji)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Bosnia’s FBiH budget proposal includes purchase of firefighting aircraft

Jorge Jesus postaje jedan od najplaćenijih trenera na svijetu