in

GLEDA U MENE: Zola raskrinkao Miljanu

Slatka-Tajna.Eu

Miljana Kulić i dalje ne zna d ali je rasčitisitla emotivnu vezui sa Zolom.Njenom dečku Bebicu sve više smeta priča o njoj i Zoli.

Nikada se ne bih pomirila sa Zolom, nema šta on da preduzima, ta priča me ne zanima… Ja se rasplačem kad složi neku facu, meni nije teško da se rasplačem, emotivna sam. Naravno da ne bih otišla u krevet sa njim. A Nenad kao da namjerno radi sve ovo. Svjestan je da ljudi sve čuju, pa preuveliča, zato mu ja tjeram inat kad me dovede do ludila. Priča da gledam u Zolu. Meni je dosadno. Prosto, to me zabavlja. Malo mi je smiješno, malo tužno kada pričam sa Zolom. A da mi je krivo zbog svega što sam uložila, dala sve od sebe… Ona pjesma od Indire: “Mnogo si se promjenio, nisi čovjek kog sam voljela”. To nije Zola kog sam zavoljela. Ovo je rijaliti igrač koji je spreman na sve. Da sam i dalje labilna, bio bi u stanju da se pomiri sa mnom i da poslije dva dana kaže da nije to to i da mu fali sloboda. Ne vjerujem mu ništa… I sam pominje procente, koji su mi jako smiješni. A u celom odnosu me najviše nervira Nenad… Ako misli da je tako, neka me pusti i nek vidi. Ko smatra da treba da me ostavi, neka ode. Ja znam najbolje. On potencira da će porodica da me se odrekne… Ucjenjuje me, ja podivljam, to najviše mrzim. Pravi od sebe žrtvu, a od mene budalu, djevojku koja sedi na dvije stolice. Takvo ponašanje će da mi dosadi, ostaću sama do kraja – istakla je Miljana.

I Bebica je svestan da se za njihov odnos pitam ja. Da ja hoću, to niko ne bi spriječio. Nije logično da spava sa njom i dalje. Ona skače po njemu, a gleda u mene, to je njihov s*ks. Ona se bori između mozga i srca. Jasno je svima da se ja pitam. Ona bi se sad pomirila sa mnom i to je logično. Sinoć me je pitala da legnemo i da se grlimo, a on kaže: “Ne sprdaj se sa Zolom istakao je Zola.Nakn ovoga Bbeica je ljutino napustio Bijelu kuću.Miljana je ostala plačući,jer je misilila da je Nenad pobjegao.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Pink)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ruski i bjeloruski sportisti moraju da dokažu da su nezavisni i neutralni?

RAT UŽIVO: Njemačka odmah odgovorila Putinu – ‘Nećeš nas ucjenjivati’