in

POKRENULI PETICIJU: Filipa Rudana za novog pjevača “Parnog valjka”

Slatka-Tajna.Eu

Koncrert Parnog valjka bez Akija održan je u zagrebačkoj Areni, a bendu su se u izvedbi najvećih hitova pridružili domaći glazbenici.

Gibonni, Bajaga, Filip Rudan, Nina Badrić, Davor Gobac, Dino Jelusić, Pero Galić, Neno Belan, Massimo i Akijev sin Kristijan Rahimovski zapjevali su s Valjkom na sceni, a nakon koncerta najviše se priča o nastupu mladog Filipa Rudana i njegovoj izvedbi pjesme “A gdje je ljubav”.

Peticiju za Filipa Rudana kao novog frontmena Parnog Valjka”, napisao je na društvenim mrežama Filipov kolega Kristian Marolt, a mnogi su se složili s njim.

Rudan je dosad sudjelovao u nekoliko talent šou programa pokušavajući se probiti na scenu. Najprije su ga gledatelji zapazili u RTL-ovom pjevačkom natjecanju Zvijezde 2017. godine. Tada 17-godišnji Filip izborio je prolaz na audiciji pred žirijem u kojem su sjedili Tony Cetinski, Maja Bajamić, Massimo, Mirela Priselac Remi te Goran Lisica Fox. I ne samo da je uspio izboriti prolaz dalje nego je završio u finalu gdje se borio protiv Bernarde Bobovečki, Jessice Atlić McColgan i Sare Andrić. 

Pobjedniku Zvijezda obećana je nagrada od 100.000 kuna te snimanje albuma za izdavačku kuću Dallas Records, no Filipu se s pjesmom ”Ostala si uvijek ista” Miše Kovača ipak nije osmjehnula sreća, nego je pobjedu tad odnijela Jessica Atlić McColgan. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Potom se prijavio na Supertalent Nove TV. I tu je stigao do finala, u kojem je osvojio sedmo mjesto.

(Express/ Index)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

PIJEM ŽIVA JAJA

RAT UŽIVO: Žestoke bitke u Kijevskoj regiji, granatiranje Harkiva, Hmjelnickog i Černihiva…