in

Opljačkan stan Predraga Rajkovića

Slatka-Tajna.Eu

Predrag Rajković, golman Remsa i reprezentacije Srbije, opljačkan je u Francuskoj. Lopovi su iskoristili period kada je srpski golman bio sa reprezentacijom i odnijeli apsolutno sve iz njegovog doma, saznaje Telegraf.

Provalnici su upali u kuću srpskog golmana i tom prilikom pokupili apsolutno sve stvari. Od nakita, garderobe, pa sve do uređaja i namještaja. U stanu nije ostalo ništa, sem golih zidova.

Rajković je, zajedno sa svojom suprugom, došao u Srbiju prije oko 15 dana, kako bi se priključio reprezentaciji Srbije, ali i usljed smrtnog slučaja koji je zadesio njegovu suprugu Anu Rajković.

Nakon utakmice sa Danskom na kojoj je čuvao gol srpske reprezentacije, Rajković se vratio u Francusku sam, dok je njegova supruga ostala u Srbiji.

Kada je ušao u stan imao je šta i da vidi, ili bolje rečeno, nije imao šta da vidi. U stanu nije ostalo apsolutno ništa. Lopovi su očigledno dobro znali da se srpski fudbaler, kao ni njegova supruga, neće vraćati brzo u Francusku, iskoristili su trenutak i pokupili sve stvari.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


To nije prvi put da je Predrag Rajković opljačkan u Francuskoj, pošto je već jednom u februaru 2020. godine doživio sličan scenario, ali se tada u stanu našla i supruga Ana.

Tom prilikom provalnici su odnijeli nakit i satove u vrijednosti od oko 100.000 evra, a sada je pričinjena mnogo veća šteta.

(Telegraf.rs)


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Rusi jako blizu centra Mariupolja, ukrajinske vlasti optužile ruske snage da su fosfornim granatama gađale gradić Marinku

Discover Beekeeping | Beekeeping Made Easy! A Beginner Beekeeping Guide.