in

NA MEDENI MJESEC BEZ KĆERKE: Katarina Grujić i Marko Gobeljić se odmorili pet dana

Slatka-Tajna.Eu

Katarina Grujić, prije nekog vremena, ostavila je kćerkicu Katju, koja je tad imala tri mkeseca, kod roditelja i otputovala sa mužem Markom Gobeljićem u toplije krajeve.

Po povratku iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Katarina se vratila poslovnim obavezama i zakazanim nastupima, a sada je priznala da joj je zakašnjeli medeni mjesec prijao jer je uspjela da napuni baterije i odmori se od majčinskih obaveza.

Na odmoru je bilo odlično i iako smo bili samo pet dana i te kako nam je prijalo – kaže Katarina i dodaje:

Još uvijek je rano da beba od tri i po jmeseca putuje s nama na tako dalek put i visoku temperaturu, tako da smo odlučili da odemo sami i proslavimo medeni mjesec koji nismo mogli ranije da organizujemo – istakla je ona.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Katja je bila u sigurnim rukama jer su je čuvale moja mama, sestra i dadilja. U Dubaiju sam se konačno naspavala jer otkad se Katja rodila, ja spavam kad i ona i budim se kad i ona. Uspjela sam da se odmorim i da napunim baterije. Po cijeli dan sam se izležavala i sunčala. Skoro dvije godine nisam putovala i gotovo da nisam izašla iz Beograda, a sve mi je to veoma nedostajalo – kaže Katarina.

(Express/Blic)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Gareth Bale pred neobičnim transferom: Ide sve niže, ali ionako mu se odavno ‘ne igra’

U Hrvatskoj je 2.294 novozaraženih, a 15 osoba je preminulo