in

JOŠ SE ČEKA RAZVOD OD DUŠKA: Karleušina nova ljubav je moćni čovjek iz inostranstva?

Slatka-Tajna.Eu

Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića kao što znamo nije se dogodio, međutim, odnosi među partnerima medijima su nepoznati, jer se par Karleuša – Tošić još uvijek nije oglasio o svom odnosu, nakon što su za Božić preživjeli pravu dramu u porodičnom domu.

Kako se o njihovom braku sve više priča, ovim povodom oglasila se i astronumerologinja, koja je otkrila kakva budućnost čeka Jelenu i da li će njen brak zaista opstati.

– Jelena Karleuša ima jedan specifičan kod, njen duhovni broj je 8/7, on daje uspješne ljude u ovom životu. Vodi se jasnim ciljevima, uvijek zna šta želi, ali zbog tog duhovnog broja u sedmici sve u životu joj je u vezi sa karmičkim dugovima i otplatom, pogotovo kada su u pitanju partnerski odnosi. Sve veze su joj karmičke – kaže astronumerologinja i dodaje:

– Ljudi je često osporavaju i žele da je unište, ali ona se diže iz pepela. Mnoge stvari radi iz inata, što je dobro, jedino tako može da dođe do uspjeha – kaže ona za “Svet”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Razvod Jelene Karleuše odavno je trebalo da se dogodi, tvrdi ona:

-Pretjerano je emotivna, plaši se samoće, ne želi da ostane bez partnera. Kada uđe u partnerske odnose teško joj je da iz njih izađe. Veliki lom počeo je početkom godine, a trajaće do juna. Treba odlučiti šta raditi, da li ići dalje. Po mom viđenju njen brak sa Duškom na propast je osuđen još prije tri godine. Taj odnos može samo da se produži usljed međusobnog poštovanja, ali se Jelena često pita zašto su morali da dođu dovde. Njihov sudbinski put se mimoilazi, neće ostati u braku. Stoji joj jedna velika ljubav – čovjek iz inostranstva, veoma moćan, mora samo da bude strpljiva.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Starčević: Odi­gra­li smo zre­lo

Članica UN komisije najavljuje prvi izvještaj o ratnim zločinima u Ukrajini za septembar