in

VELIKO SLAVLJE: Mili priredio zabavu sinu Markusu

Slatka-Tajna.Eu

Večerom u luksuznomestoranu sin Aleksandra Milića Milija, Markus Milić obilježio je 14. rođendan.

Zabavi, u čijem fokusu je bila bogata trpeza, prisustvovali su slavljenikovi školski drugovi, roditelji i sestra Mia, koja se čitave večeri od mlađeg brata nije odvajala, a čak mu je pomogla da oduva svijećice sa rođendanske torte.

Osim tradicionalnog “kolača”, koji se baš za tu priliku svake godine priprema, Markusove zvanice oduševio je izbor slanih specijaliteta.

Na stolu su se, između ostalog, našli plodovi mora, školjke, rakovi, svježa tuna, ajkula i druge omiljene namirnice ljepuškastog slavljenika.

Mili nije štedio pri organizaciji rođendana za naslejdnika. On i supruga Nina posebno su se potrudili da mezimcu ispune svaku želju, a jedan detalj je posebno obradovao novopečenog tinejdžera.

Na vrhu rođendanske torte pored standardnog vatrometa i svjećica našle su se krofne, koje je konobar pred zvanicama prelio vrućom čokoladom.

Sin Aleksandra Milića Milija izuzetno je šarmantan, vaspitan i kulturan dječak, odličan je đak u školi, te ponosni otac svaku priliku koristi da u superlativu govori u njemu. Ne čudi, stoga, što mu je priredio zabavu za pamćenje.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

BACILA OKO NA OŽENJENOG: Maja Marinković na nastupu Slobe Radanovića

Griezmann konačno uspio da usreći Barcelonu