in

RAT UŽIVO: Nakon značajnih gubitaka, ruski agresor povlači trupe koje okružuju Kijev, Rusi u Bjelorusiju dopremaju moćni raketni sistem…

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”\/img\/vijesti\/2022\/03\/tnk.jpg”,”full”:”\/img\/vijesti\/2022\/03\/tnk.jpg”,”caption”:”Screenshot”,”bg”:”716b64″}]

05.20 Ukrajinska vojska objavila je svoj novi operativno izvještaj, tvrdeći da je Rusija povukla trupe koje su okruživale Kijev nakon što je pretrpjela značajne gubitke.

“Povlačenje je značajno umanjilo intenzitet ruskog napredovanja i natjeralo neke postrojbe da se pregrupiraju u Bjelorusiji”, rekao je glavni stožer oružanih snaga.

05.00 Rusi dopremaju rakete Iskander u regiji Gomel u Bjelorusiju, objavio je Glavni stožer Ukrajinsle vojske.

04.00 Velika Britanija: Rusija je učinkovito izolirala Ukrajinu od međunarodne pomorske trgovine

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Rusija je učinkovito izolirala Ukrajinu od međunarodne pomorske trgovine svojom blokadom ukrajinske obale Crnog mora, kaže britansko Ministarstvo obrane (MoD).

U redovitom obavještajnom izvještaju, Ministarstvo obrane je reklo da ruska mornarica nastavlja izvoditi sporadične raketne napade na mete diljem Ukrajine.

03.00 Više ukrajinskih medija piše o napadima diljem zemlje prije otprilike sat vremena. Pišu o ruskim projektilima koji su pogodili više gradova. Sirene za zračnu uzbunu čuju se u Kijevu i Lavovu, dodaju. Ukrajinske vlasti kažu da je napadnuto skladište nafte u Lutsku.

loading…


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Mlađen Samardžić i Slađana Stamenković pobjednici polumaratona

Transfer Artura Vidala praktično je gotova stvar, odlazi u klub o kojem je oduvijek sanjao