in

Petar Bojo nakon detaljnih pregleda nije mogao dobiti lošije vijesti

Slatka-Tajna.Eu


Čeka ga duga pauza


Petar Bojo je na kraju prvog dijela sezone Premijer lige odlučio da napusti Željezničar i karijeru nastavi u dresu Zrinjskog.



Bojo je bio jedan od ponajboljih igrača Željezničara u prvom dijelu sezone, ali je nakon prvog dijela sezone odlučio da sporazumno raskine saradnju sa sarajevskim klubom.

Međutim, ubrzo nakon toga Bojo je pronašao novi angažman i potpisao je za Zrinjski ugovor do ljeta 2024. godine.

Ovaj 24-godišnjak je za Zrinjski debitovao u gostujućoj pobjedi protiv Rudara iz Prijedora, a potom je igrao još dvije utakmice protiv Radnika iz Bijeljine.

Bojo je u posljednjem kolu u Mostaru protiv Radnika na terenu proveo 65 minuta, a nakon utakmice objavljeno je da je ovaj veznjak zadobio povredu koljena zbog čega nije igrao u prijateljskom susretu protiv Lokomotive iz Zagreba.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nažalost, kako saznajemo detaljni pregledi potvrdili su da je riječ o težoj povredi koljena i Boju sigurno očekuje duga pauza, a postoji mogućnost da ovog 24-godišnjeg veznjaka nećemo više gledati na terenu ove sezone.

Bojo je ove sezone u Premijer ligi ukupno odigrao 19 utakmica za Željezničar i Zrinjski, te je uspio zabiti tri gola i upisati jednu asistenciju.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

U ČAST AKIJU RAHIMOVSKOM: Nermin Puškar na sceni sa “Parnim valjkom”

Razaranja Ukrajine ratnom veteranu vraćaju slike stradanja u BiH