in

OTVORIO DUŠU: Mensur Ajdarpašić nakon ulaska Mine Vrbaški u “Zadrugu” se pravda Milici

Slatka-Tajna.Eu

Mensur Ajdarpašić progovorio je o tome da li ga je poremetio ulazak njegove bivše djevojke Mine Vrbaški u Zadrugu.Kako je rekao, moraće da se dokazuje sadašnjoj devojci kojoj inače nije lako sve objasniti.

Nije me poremetio njen ulazak, nego ono što će se dešavati na dalje. Znam da ću morati da se kidam i dokazujem Milici, a njoj nije lako da objasniš neke stvari. Ona će mi stvarati te neke frke. Ja sam i njoj rekao da nije došla zbog mene, nego zbog sebe. Što se toga tiče, to je završeno i riješeno odavno – rekao je Mensur.

Ti kažeš da su neke stvari što se tiče tebe i Mine, rešene, a sa druge strane ona će nam reći da nisu riješene. Koju si emociju osjetio kad si je ugledao na vratima? – pitao je voditelj.

Što se tiče mojih emocija prema njoj, one ne postoje. Nešto se novo desilo, nešto o čemu će se pričati. Znaš šta će uslijediti, pa je malo turbulentan neki osjećaj, ali me nije poljuljalo ni poremetilo. Što se tiče te neke moje emocije, nisam se susretao sa njom od rastanka do Nove godine, pa me je samo vratilo na to što smo preživljavali zajedno.Dosta toga, naš boravak nakon rijalitija, naši neki trenuci, mogu ti reći, lijepi trenuci. Kakva god da je ona i šta god da je ona, pamtim te neke lijepe trenutke sa njom, stvarno sam je volio dosta. Ja volim Milicu, ali me podsjeća na taj neki period, zato što je bilo jako teško i mučno da bi se došlo do nečega. Jedno za drugo nismo bili, da se razumijemo. Bila mi je tu napolju, da mi se nađe. Bila je borba, a i vi znate kolike sam muke vidio zbog svega toga. Rizikovao sam sve zbog toga – rekao je Mensur.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(Express/Blic)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

ZOVEMO OGLASE

U ČAST AKIJU RAHIMOVSKOM: Nermin Puškar na sceni sa “Parnim valjkom”