in

ANABELA ATIJAS JE SEKSI BAKA: Crvena haljina istakla savršenu figuru

Slatka-Tajna.Eu

Od nedavno nosi titulu najseksi bake na javnoj sceni, ali sudeći po njenoj mladolikosti i top formi, Anabela Atijas može da stane na crtu i mnogo mlađim kolegicama.

Zahvalna na dobroj genetici koju je potkrijepila zdravim načinom života i treninzima, pjevačica se na snimanju pojavila u izazovnom izdanju.

Crvena, kratka haljina na jedno rame savršeno je istakla njenu figuru, a svi prisutni složili su se kako izgleda bolje nego ikad.

Atraktivna Anabela, još jednom je dokazala zbog čega važi za jednu od najljepših pjevačica na ovim prostorima koja je uvek znala da seksipil pokažena pravi način bez pretjerane vulgarnosti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Ima momenata kad se ugojim, ima dana kad pripazim i dovedem liniju do toga da sam ja zadovoljna, nisam nikada težila savršenstvu, jer nisam tip koji robuje nečemu, uživam u hrani i ne bih mogla da se odreknem ničega, tako da mislim da je teško generalno djevojkama sa mnom, a opet nije ni meni lako, reći će: “Vidi ova pomamila se, a ima kćerke, poludjela baba”, a meni je to kul, jer znači da ih nervira što se ja tako dobro držim – rekla je.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

‘Last minute’ bit će značajan

Mlađen Samardžić i Slađana Stamenković pobjednici polumaratona