in

Sagnol: Nije bilo iznenađenja, BiH je igrala istim sistemom kao i ranije

Slatka-Tajna.Eu

Selektor Gruzije

Selektor Gruzije Willy Sagnol zadovoljan je pobjedom njegovih igrača u Zenici protiv bh. reprezentacije.




E. Škorić



Gruzijci su pomalo iznenadili domaću selekciju na Bilinom polju i došli do pobjede, a na press konferenciji Sagnol je odgovarao na nekoliko novinarskih pitanja.

“Nije bilo nikakvih iznenađenja što se tiče BiH. Igrali su istim sistemom kao i proteklih par mečeva. Mislim da je utakmica bila prilično dobra. Rezultat je takav kakav jeste, ali isto tako je mogao biti 1:1 ili 2:2. Prijateljske uitakmice su takve. Mi smo probali neki novi sistem, a ja sam zadovoljan svojim igračima. Momci su pokazali izvanredan karakter”, rekao je selektor Gruzije, dodavši:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“U pravu ste, bilo je par pogrešnih odluka koje su sudije donijele. Jedan gol koji nije priznat, ali isto tako bio je penal za nas u drugom poluvremenu, ali ponekad se takve odluke donesu i to moramo da prihvatimo. Ovo je prijateljska utakmica, one služe za to da se reprezentacije pripremaju. Rezultat nije najbitniji, najbitnije je ono što će se raditi s loptom”.

“Ne znam da li postoji neko čudotvorno rješenje, ali Gruzija je jaka zemlja, snažni ljudi koji su navikli da se bore za sve i to se vjerovatno osjeti na način na koji igrači igraju. Pokazali smo to u kvalifikacijama za Svjetskog prvenstvo protiv Španije i Švedske. Tu smo pokazali koliko je presudan pravi mentalitet. Ovo je već četvrti meč zaredom u kojem smo izašli kao pobjednici i nadam se da će se ovaj niz nastaviti protiv Albanije”, dodao je Sagnol.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

DOBILA TIJELO KAKVO JE ŽELJELA: Ella Dvornik nakon deset godina poremećaja u prehrani

NE MORAŠ NI DA ZAMIŠLJAŠ: Maja Nikolić pred očima ima Sanija u boksericama i kecelji