in

PONOSNA NA NJEGOVE GODINE: Fani Stipković u zagrljaju Fernanada Hierra

Slatka-Tajna.Eu

Fani Stipković, godinama živi i radi u Španjolskoj gdje je ostvarila impresivnu karijeru kao novinarka, ne krije koliko je sretna s novom ljubavi

Fani je na Instagramu pozirala sa svojim 15 godina starijim dečkom, legendom Reala i španjolskog nogometa, Fernandom Hierrom koji je nekad bio i selektor španjolske nogometne reprezentacije.

Tamošnji mediji još su prošle jeseni objavili fotografije Fani s markantnim Španjolcem koji je osvojio srce lijepe Dalmatinke.

Atraktivna plavuša, poznata i po željeznoj disciplini kad se radi o tjelovježbi te je svoju figuru dovela do savršenstva, po pitanju privatnog života oduvijek je bila vrlo tajnovita pa je tek prije nekoliko mjeseci potvrdila vezu s proslavljenim izbornikom i nekadašnjim igračem Reala.  

Tad je na Instagramu objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju. Pozirali su nasmiješeni i zagrljeni, a Fani je u opis stavila emotikon srca.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Lijepa sportska novinarka sad je podijelila novu zajedničku fotografiju, a sve zbog jučerašnjeg 54. Fernandovog rođendana.

‘Moj Benjamin Button’, napisala je pored fotografije Fani koja je pozirala u pripijenoj svijetloljubičastoj haljini.

(Express/ Tportal)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Zvezda poslije drame pala u Berlinu

Petev: Zadovoljan sam sa igračima, nedostajao nam je samo gol