in

Pjevačici u stanu pronašli 6 KG droge: Izašla je iz rijalitija i završila u zatvoru! Tvrdila da je sve namještaljka, a onda obrt – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Njeno ponašanja nakon privođenja u stanicu i dalje se prepričava!

Pevačica Ema Lapin, koja je postala poznata po učešću u rijaliti programu “Parovi”, bila je osuđena pred Višim sudom u Beogradu na dugogodišnju robiju, nakon što je u njenom stanu otkrivena veća količina narkotika.

U stanu Lapinove, u kome je živela, ali nije bila prijavljena, pronađeno je tada oko šest kilograma marihuane spakovane u 23 paketa i jednu kesu, kao i jedna elektronska vagica s tragovima marihuane.

Ema je završila u požarevačkom zatvoru, a nakon hapšenja tvrdila je da droga nije njena i da joj je sve namešteno.

Međutim, posle mesec dana u pritvoru, pevačica je ipak odlučila da prizna da je marihuana njena i nagodi se sa tužilaštvom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jesu detalji hapšenja.

Ema je, najpre, uhapšena samo u donjem vešu u svom stanu, ali su joj policajci dozvolili da se obuče i sa sobom ponese lične stvari.

 

Kada su je doveli u pritvor, bila je jako bučna i nije želela da uđe u ćeliju, a ono što posebno iznenađuje jeste činjenica da se najviše interesovala da li je u novinama izašla njena lepa fotografija.

srbijadanas.com


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Očekujemo da Srbija uvede sankcije Rusiji

Rutinska pobeda, nismo došli u šetnju