in

MRZIM DA ČISTIM KUĆU! Ana Kokić otkrila kakva je domaćica

Slatka-Tajna.Eu

Otkako je prije tri godine stavila tačku na brak sa Nikolom Rađenom, Ana Kokić preuzela je na sebe sve kućne obaveze, kao i brigu oko kćerki Nine i Tee, a sada je pjevačica otkrila kakva je domaćica.

  • Vodim računa o poslu, djeci i kući, ali kao i svaka žena, neke obaveze nerado ispunjavam. Iskreno, uopšte ne volim da čistim kuću, to me čini jako nervoznom. Ne razumijem ljude koji vole spremanje kuće, usisavaš da bi za pola sata ponovo pale mrve na pod – rekla je iskreno Ana, i otkrila u kojim poslovima uživa.
  • Jako lijepo kuham, svi se oduševe mojim jelima. Ne volim da se hvalim time jer se vodim onim: „Nikada ne otkrivaj šta znaš da radiš, da to ne bi radila stalno“ – rekla je pjevačica pa objasnila kako uspjeva da uskladi posao, kućne poslove i brigu o maloljetnim kćerkama Nini i Tei.

Nemam pomoć, sve radim sama, idem redovno na pijacu, u prodavnicu… Stižem uvijek da uskladim privatno i poslovno jer spavam jako malo, oko pet sati dnevno. Kćerke su sada porasle, dok su bile mlađe vodila sam ih sa sobom na sva putovanja, a sada su u tom periodu kada radije provode vrijeme sa svojim društvom nego mamom, što je normalno – objasnila je Ana.
(express/alo)

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Šokantna reakcija navijača nakon što je Jilmaz promašio penal

Media: Police identify main suspect in case of murder of police officer