in

Udaje se Nina Radulović: Lekina bivša staje na ludi kamen, evo kad je svadba i ko je mladoženja! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Pet godina poslije razvoda od glumca Branislava Lečića, voditeljka je riješila da ponovo stane na ludi kamen. Nina se na ljeto udaje za muškarca koji nije poznat javnosti.

– Nina je napokon sretna u ljubavi. Dečka je upoznala preko zajedničkih prijatelja i već godinu dana su zajedno. Baš se vole i planiraju da se vjenčaju na ljeto. Znam samo da je on Beograđanin i da se ne bavi javnim poslom. Nina ne želi da ga eksponira, pa tako na Instagramu, gdje je inače veoma aktivna, nema nijednu sliku sa dečkom – priča izvor za Informer blizak voditeljki i dodaje da su riješili da se vjenčaju ove godine.

– On bi htio veliku svadbu, ali Nina insistira na malom, intimnom vjenčanju, i to van Beograda. Na svadbi će biti samo njegov kum i njena kuma Anita Lazić.

Ninu smo sreli na predstavljanju nove kolekcije modnog kreatora i pijaniste Stefana Đokovića. Nije skidala osmijeh sa lica, pa smo je pitali da li je za to zaslužan njen budući suprug.

– Procijenite sami da li sam zaljubljena. Moj osmijeh valjda sve govori, na meni se to odmah vidi – rekla je Nina i otkrila nam gdje planira da se uda.

– Tokom snimanja emisije “Srcem kroz Srbiju” obišla sam mnoga prelijepa mjesta, a Srpska Crnja mi je zapala za oko. Tu se nalazi dvorac u kom bih se udala! Eto, život piše romane i možda se baš tu desi vjenčanje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Nina nije upoznala novog momka sa Lekom, niti je on njoj predstavio svoju djevojku Jelenu. Uprkos tome, voditeljka kaže da je u dobrim odnosima sa bivšim mužem.

– Sa Lekom super funkcionišem, sve se lako dogovaramo oko našeg sina Lava, koji nam je najbitniji. Iako smo bliski, nisam upoznala njegovu partnerku… Sa bivšim suprugom ne razgovaram o tome.

Ona tvrdi da na njihov odnos nije uticao skandal od prošle godine, kada je Danijela Štajnfeld optužila Leku za sil.vanje:

– Sve što je trebalo da kažem o Leki na tu temu, rekla sam tamo gdje je trebalo – na sudu! I neću dalje pričati. Nas dvoje i naš sin Lav smo to prevazišli, sve je dobro prošlo…

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Poznato ko sudi BiH – Gruzija, delegiran je i Irfan Peljto

Nakon nereda u Bochumu bodovi pripali Borussiji