in

Karleuša posjetila 45 novih komunalnih milicionera u Beogradu, pa obukla njihovu uniformu i vrtoglave potpetice! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Pop zvijezda Jelena Karleuša posjetila je danas 45 novih komunalnih milicionerki i milicionera u Beogradu, a dočekao ju je zamjenik gradonačelnika Goran Vesić.

Jelena je i ovoga puta bila dotjerana od glave do pete, a sve prisutne je veoma obradovala svojim dolaskom o čemu svjedoče osmjesi na njihovim licima.

Karleuša je na sebi imala kratku bež haljinu i vrtoglave potpetice koje su istakle njene vitke dugačke noge, a na sebi je imala i jaknu za komunalnu milicajku koja joj je savršeno pristajala.

Pjevačicu je, kao pravi domaćin, dočekao zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić koji je, osim 45 novih komunalnih milicajaca, riješio da zabilježi ovaj poseban trenutak, te je napravio nekoliko grupnih fotografija.

Inače, pripadnici beogradske Komunalne milicije dobijaju potpuno nov imidž, zahvaljujući novim uniformama koje je Grad Beograd obezbijedio za njih.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Tamnoplavu uniformu sa grbom Grada i prezimenom pripadnika Milicije na prednjoj strani, kao i natpisom “Komunalna milicija” na ramenu.

Ova uniforma jedinstvena je, međutim, po posebno istaknutim detaljima svjetloplave i crvene boje, po kojoj će pripadnici službe biti definitivno na prvi pogled prepoznatljivi.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Život Madeleine Albright kroz fotografije

Dominik Tim donio iznenađujuću odluku