in

Hoće li se razići tamni oblaci nad fudbalskim Prijedorom?

Slatka-Tajna.Eu

Sutra Skupština kluba

Nakon poraza u 23. kolu Premijer lige na gostovanju kod Tuzla Cityja fudbaleri Rudara su dobili “slobodno” i tek danas će se vratiti redovnim trenažnim procesima.




A. Beganović



Deset kola prije kraja premijerligaške sezone jasno je da će se novajlija u društvu najboljih bosanskohercegovačkih klubova do samog kraja boriti za goli život.

Ekipa iz Prijedora je trenutno na 11. mjestu koje vodi u niži rang sa tri boda manje od desetoplasiranog Posušja koje je prvo iznad opasne zone. “Rudarima” u prilog ne ide ni finansijska situacija u klubu koja je alarmantna, a prije duela sa Radnikom u 22. kolu fudbaleri iz Prijedora su nedolascima na trening iskazali svoje nezadovoljstvo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










No, petnaestak dana nakon toga situacija nije ništa bolja, ali fudbaleri Rudara vjeruju da bi od sutra u Prijedoru mogli puhati neki novi vjetrovi s obzirom da je za sutra zakazana Skupština na kojoj bi moglo doći i do određenih promjena u samom rukovodstvu kluba.

Tamni su se oblaci nadvili nad fudbalskim Prijedorom, a ukoliko se po pitanju teške finansijske situacije nešto ne riješi u što kraćem roku, male su šanse da će Rudar i u narednoj sezoni igrati u elitnom rangu.

Na kraju dodajmo da Rudar u 24. kolu u Prijedoru dočekuje Borac, dok sedam dana kasnije gostuje na Koševu, a zatim dočekuje Željezničar pa ide na noge Širokom Brijegu. Težak raspored s obzirom da su sve to protivnici koji se bore za izlazak na evropsku scenu.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

VERICA NIJE DOŠLA NA KĆERKIN KONCERT! Marija otkrila razlog!

KOD SVEKRA I SVEKRVE NEMA BUJRUMA! Manojlovićeva pjevala u Harisovom rodnom mjestu, a evo i gdje je prespavala