in

FANOVI ZABRINUTI: Merjem Uzerli drastično promijenila izgled

Slatka-Tajna.Eu

Turska glumica Merjem Uzerli srca domaće publike osvojila je ulogom sultanije Hurem u popularnoj turskoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Od tada, svaki njen potez publika na ovim prostorima prati sa velikom pažnjom, zbog čega su nedavne fotografije koje je glumica objavljivala na svom Instagram profilu zabrinule mnoge.

Naime, glumica koja je svojom nevjerovatnom ljepotom očarala pripadnike snažnijeg pola, nedavno se ostvarila u ulozi majke po drugi put. Od tada, Merjem je davala sve od sebe kako bi svoju liniju što prije dovela do savršenstva. Ne samo da je uspjela, već je, po mišljenju određenog dijela publike i pretjerala.

Podsjećanja radi, svojevremeno svjetski mediji izvještavali su o njenoj navodnoj borbi s depresijom, zbog koje je naglo smršala, te razmatrala odustajanje od uloge koja ju je proslavila. Tada se takođe pričalo da je boravila u jednoj klinici u Njemačkoj, te da se u tom periodu nikome nije javljala.

-Loše mi je, ne mogu više. Ne mogu da izdržim u Turskoj. Vraćam se u Berlin – rekla je navodno Merjem tokom snimanja serije.

Da li se iza njenog izgleda krije samo naporan trening i iscrpljujuća dijeta ili je riječ o određenim zdravstvenim problemima, za sada nije poznato. No, izgled Merjem Uzerli pretrpio je očiglednu promjenu, koja nije naišla na odobravanje svih njenih obožavalaca.

(Express/cdm.me)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Benelux countries call concept of constituent peoples in BiH ‘discriminatory’

Novi Mozzart dresovi za klubove iz okoline Gradiške i Bijeljine