in

DOK ESTRADA PLIVA U DUGOVIMA: Viki zarađuje milione

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Viki Miljković vodi uspješan posao sa nekretninama na međunarodnom tržistu sa svojim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom, a mnoge svjetske komanije su baš njih angažovale, čak od Dubaija do Amerike.

Za manje od godinu dana navodno su zaradili oko tri miliona dolara, te im nije teško palo što je tokom pandemije postao veoma teško izdati stanove u Beogradu na vodi, gdje se uselila prije tri godine, a tamo su i započeli biznis s nekretninama.

Nakon što je prodala velelepni dom na Bežanijskoj kosi, uselila se u ograman stan u jednoj od dvije kule u ovom kompleksu. Pored njega, kupila je još dva stana, koja navodno izdaje. U jedan od stanova popela je i đakuzi preko terase, a oni koji su bili u stanovima ističnu da su svjetski opremljeni, pa se procjenjuje da investicija nije bila manja od 1.500.000 eura, piše Kurir.

Violeta i Taške važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a tokom braka nisu imali turbulencije, te je jednom prilikom istakla kako žive kao sav normalan svijet.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Ja sam neko ko se ne bahanališe, ne živim od danas do sjutra, takva je bila moja mama, tako su me roditelji vaspitali da razmišljam i o najgorem scenariju, da štedim. A s obzirom na to da od juna mjeseca nešto radim, nije tako strašno. I, prije korone i mnogo godina sam u dijaspori. Ima onih koji se plaše, ali ima i onih koji su željni, dugo godina to nisam vidjela, da su ljudi tako željni zabave – ispričala je pjevačica.

(Express/cdm.me)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Zvijezda Bayerna zadala novu veliku glavobolju Hasanu Salihamidžiću

Benelux countries call concept of constituent peoples in BiH ‘discriminatory’