in

BOSANAC KRITIKOVAO SAŠU POPOVIĆA: Ponašaš se kao u kafani

Slatka-Tajna.Eu

Dva mlada kandidata, Nermin Handžić i Andrijana Petrušovska, predstavili su se na Grandovoj sceni totalno različitim repertoarima.

Krajnji rezultat ovog duela bila je prednost za Nermina koji je osvojio svih šest glasova članova žirija, dok se Andrijana izborila za četiri tastera podrške.

Mentorka Viki Miljković nije skidala osmijeh sa lica što se upravo njen kandidat izborio za direktan prolazak u naredni krug.

-Za godine koje imaš ovakav repertoar si pjevao odlično. Što se tiče kandidatkinje broj dva, evo pitaću Đoleta, pošto je on njen mentor, zašto ona koja je ovako atraktivnog izgleda, za šou, za sve što valja ljudi vole, zašto ovakav težak program za nju? Došla je u situaciju da pjeva ovako teške pjesme, meni je ovo glupo i neinteligentno, moglo je mnogo jednostavnije, brže bolje i efektnije. Ne može ova djevojka da pjeva pjesmu Nadice Ademov. Mislim da ste pogriješili program!- zaključila je Marija.

-Hvala ti za to što sam neinteligentan! Vidim da je u prvoj pjesmi ubila trema, jedino što je mogla da uradi je da izbjegne krivine. Ja sa njima imam mnogo proba, a ona je Nadicu pjevala odlično, skinula je svaki triler koji ona pjeva, ali sada ga nije izvela ni četrdeset posto – objasnio je roker.

-Ova cura izgleda prelijepo, muzikalna je strašno. Postoji nešto što može da se donese na svoj način, očigledno da je uložen trud. Ja sad branim da je moglo i ovako, u drugoj pjesmi je bila tačna i jasna, a i ako je izgled na sceni malo priovokativniji i lijep, to je lijepo pogledati očima, ali ozbiljnost programa mora postojati. Ova djevojka treba da brani “Zvezde Granda” svojim stasom i glasom – dao je svoj sud Bosanac.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Pred sam kraj svoj sud je dao i Saša Popović, koji je zaključio da je Nerminovo izvođenje bilo zaista lijepo, te da je ova šestica apsolutno opravdana.

-Popoviću ti se odnosiš prema ovome kao da si u kafani, pa ti je lijepo – poručio je sudiji Bosanac.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ovo je hit boja kose za nadolazeći period, usudite se isprobati nešto novo!

Čičkušić vodio Maglaj do vrijednog trijumfa, drama u Visokom, domaćini imali uspješno kolo